ELOKUVA

Heinähattu, Vilttitossu ja kana (2023)

Lajityyppi: Koko perheen

Ikäraja: S

Näytökset

      Ei näytöksiä

Videot

Elokuvan tiedot

Ensi-ilta:
16.02.2024
Kesto:
1 h 17 min
Jakelija:
SF Studios Finland


Heinähattu ja Vilttitossu palaavat valkokankaalle uudessa tarinassa Heinähattu, Vilttitossu ja kana. Elokuva perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan samannimiseen lastenkirjaan, joka jäi yhdeksi heidän viimeisistä yhteisistä kirjoistaan sekä viimeiseksi yhteiseksi elokuvakäsikirjoituksekseen. Päärooleissa nähdään tutut hahmot edellisistä Heinähattu ja Vilttitossu -elokuvista.

Vanhempia näyttelevät Niina Lahtinen ja Joonas Nordman ja Isonapa ja Rillirousku -poliiseja Janne Kataja ja Lari Halme. Naapurin neiteinä Halise ja Helga Alibullenina nähdään Krisse Salminen ja Pirjo Heikkilä. Heinähatun ja Vilttitossun rooleissa nähdään sisarukset Eedla ja Klaara Höglund ja muissa rooleissa Kaisa Hela ja Ernest Lawson.

Ohjaus: Reetta Aalto; Käsikirjoitus: Sinikka ja Tiina Nopola, Emma Nopola, Lenka Hellstedt; Näyttelijät: Eedla Höglund – Heinähattu; Klaara Höglund – Vilttitossu; Hanna Kattilakoski – Niina Lahtinen; Matti Kattilakoski – Joonas Nordman; Isonapa – Janne Kataja; Rillirousku – Lari Halme; Halise Alibullen – Krisse Salminen; Helga Alibullen – Pirjo Heikkilä; Leila Penttilä – Kaisa Hela; Joonas Puntti – Ernest Lawson; Janina - Ella Rönkkö .