7.3.2019

RISTO RÄPPÄÄJÄ JA PULLISTELIJA -ELOKUVALLA JO YLI 200 000 KATSOJAA

Credit: Solar Films / Veera Aaltonen

Markus Lehmusruusun ohjaaman Risto Räppääjä ja pullistelijan menestys jatkuu. Koko perheen hiihtolomahitti on ylittänyt 200 000 katsojan rajan ja saanut katsojia eiliseen keskiviikkoon mennessä kaikkiaan 200 629. Ensi-iltaan elokuva tuli 15.2.2019, joten huikea 200 000 katsojan raja ylittyi kolmannella esitysviikolla.

Ohessa hauska kohtaus elokuvasta, jossa Risto Räppääjä ja Lennart Lindberg pohtivat, onko Pakastaja-Elvi kauhea vai ei. Kappaleen on säveltänyt Iiro Rantala ja sen ovat sanoittaneet Sinikka ja Tiina Nopola.
https://www.youtube.com/watch?v=rf4kX8NEYrc

Elokuvan päärooleja, Risto Räppääjää ja Nelli Nuudelipäätä, esittävät Silmu Ståhlberg ja Lumi Kallio. Muissa isoissa rooleissa nähdään Eelis Kesäläinen (Sylvester Pöntinen), Pamela Tola (Rauha Räppääjä), Jenni Kokander (Pakastaja-Elvi), Ylermi Rajamaa (Lennart Lindberg) sekä Timo Lavikainen (Bill Pöntinen).

Elokuvan on tuottanut kolmen ensimmäisen menestyksekkään Risto Räppääjä -elokuvan tuottaja Rimbo Salomaa yhdessä Markus Selinin ja Jukka Helteen kanssa. Alkuperäisestä tekijäkaartista on Sinikka ja Tiina Nopolan lisäksi mukana myös säveltäjä Iiro Rantala. Sinikka ja Tiina Nopola toimivat myös elokuvan tuottajina.