ELOKUVA

Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset (2017)

Lajityyppi: Komedia, Seikkailu, Koko perheen

Ikäraja: S

Näytökset

      Ei näytöksiä

Videot

Elokuvan tiedot

Ensi-ilta:
24.11.2017
Kesto:
1 h 31 min
Jakelija:
SF Studios Finland


attilakosket päätyvät kuitenkin väärään ”huvilaan” kylän poliisien mökkinaapureiksi. Konstaapelit huomaavat tilanteen ajoissa ja naamioituvat taiteilijaveljeksiksi saadakseen olla rauhassa Kattilakosken perheeltä. Heinähatun ja Vilttitossun epäilykset heräävät heti, ja suuri vakoiluseikkailu alkaa.

Kun kaiken lisäksi vankikarkurit piileskelevät lähimaastossa, väärinkäsitykset johtavat värikkääseen seikkailukomediaan. Elokuva perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoittamaan suosittuun kirjaan, Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset. Heinähattu ja Vilttitossu -kirjasarjaan kuuluu 20 teosta, ja niitä on käännetty mm.

ranskaksi ja japaniksi. Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset on palkittu lasten- ja nuortenkirjallisuuspalkinto Anni Swan -mitalilla. Kirjasarjaa julkaisee kustannusosakeyhtiö Tammi.

Ohjaus: Anna Dahlman Käsikirjoitus: Sinikka Nopola ja Tiina Nopola Näyttelijät: Emily Shipway, Ella Kangas, Niina Lahtinen, Joonas Nordman, Aku Hirviniemi, Janne Kataja, Krisse Salminen ja Pirjo Heikkilä .

Ajankohtaista

Elokuvauutisia